Utvilad

Den 2013-02-02, kl 12:27:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Sovit ut lite extra i dag, skönt. Linnéa är tyst som en mus på morgonen, går omkring och hittar på saker. Det är lite skönt när barnen växer upp på så vis, hon vet hur man gör många saker själva nu. Säger till när hon vill ha frukost först och då går jag upp. Fick lite dåligt samvete över att jag legat och dratt mig så jag studsade upp och tog itu med disken direkt. Ska fortsätta städa alldeles strax tänkte jag. Jag får verkligen ingen ro i kroppen när det är stökigt och dammigt. Dammsuger väldigt ofta men med två lurvbollar till katter hemma flyger det gärna en hårtuss här och var och de ser ut som damm, ugh. Skulle vilja slå in soffan i plast med, den drar till sig katthår som bara den och jag dammsugar den dagligen. Men man älskar ju de små liven ändå. Inte deras fel precis.
 
Glad att jag äntligen tog itu med garderoberna med barnens kläder i går, skönt när allt ligger i ordning och sorterat. Till och med strumpor och trosor ligger fint och sorterat efter storlek och färg. Jag ger ordningen två veckor :P
 
I kväll är det alltså den stora Melodifestivalen, deltävling 1. Plikttrogen svensk som man är blir det att se det förstås. Hoppas någon affär här har fått in Estrellas nya ostbågar, de är jag sugna på. Vet faktiskt inte vilka som tävlar i kväll men jag räknar inte med att kasta mig bakåt i soffan i överraskande euphori över vad man hör och ser precis. Varje år är det även en handfull artister med som varit med tidigare också. Ungefär som Persbrandt, verkar vara enda skådisen landet har. Läste att den där Sylvia skulle vara med i någon deltävling, haha - usch.

Nörden uppdaterar

Den 2013-02-01, kl 22:35:00
Filed in Allmänt, Film & Serie | Kommentarer: 0
Spelat lite i veckan. Brukar spela mycket mer men lugnat ner mig på den fronten. "Guild Wars 2" är fortfarande favoriten. Tjejerna tar gärna över och spelar på någon av mina fem karaktärer när jag går härifrån. Spelat en hel del "Sims 3" i dag med. Laddar ner så sjukt mycket saker, alltifrån färdiga simmar till lampor, mattor, färdiga hus, kläder och ja...allt. Lyxiga Miami-typ-villor med hästar, hundar och överdrivet snygga låtsasmänniskor som bor där. Jag råkar tänka att det är en framtidsvision, lol. Fuskar till mig pengar och färdiga hus, blir uttråkad efter kort stund. Ingen utmaning. Just det, det är ju ingen större mening med livet i allmänhet om det inte finns en kamp. Dock är det alltid skönt att befinna sig i utopi en liten stund och låta tankarna vandra.
 
"Tera" goes free-to-play den 5:e februari! 26 GB att ladda ner med vårat slöa nät, får låta datorn stå på i natt tror jag. Det lär inte slå "GW2" men definitivt värt att testa.
 
Tittar färdigt på alla säsonger av "Sons Of Anarchy". Även sett "Cloud Atlas". Lång film, det gör mig inget om sista minuten av filmen är avgörande. Det var den, även om det inte var någon direkt "wow-upplevelse" för mig. I kväll blir det "Rec 3". Har sett ettan och tvåan. En spansk regissör som vet hur rysare ska göras. Det finns gott om rysare i dessa dagar, de flesta kräver en skämskudde eller två. Uppfriskande med BRA sådana. Jag älskar bra rysare. Hoppas även trean håller måttet. 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide